7. - 12. Juli 2019, eiland IZ, Kroatien

 

Seminar & vakantie

 

Die Kunst om je hart te volgen

 

met Siegfried Essen & Eelco de Geus

 

Hartewensen opstellen, in dialoog

met je Zelf en anderen leven,

het leven vieren

 

Een bijzonder seminar, waarin vakantie en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan.  De prachtige Kroatische Kust is een bijzondere plek, waar vakantie en bewustzijnsontwikkeling zich niet alleen goed laten combineren, maar elkaar ook op unieke wijze versterken. Het is ook goed mogelijk, om als gezin met kinderen naar Kroatië te komen; we werken ongeveer de halve dag in de groep, de middagen en avonden zijn vrij van programma. Al naar gelang de gezamenlijke wensen, bestaat de mogelijkheid om op sommige avonden te dansen en/of in de cirkel samen te komen. Op deze avonden zijn ook kinderen van harte welkom. De voertaal is Duits, met waar nodig of gewenst vertaling in het Nederlands.


 

In dit bijzondere seminar, waarin vakantie en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan, richten we onze aandacht op de kunst om onze diepste hartewensen waar te nemen, ze te belichamen en ze in de wereld te brengen.  Hoe we leven wordt voor een groot deel bepaald door conditionering, belemmerende overtuiging, zorg en angst. Wat ons voedt en wat ons in de stroom van ons leven opneemt, is de verbinding met onze heelheid. Ze is de bron voor alles wat we van het leven willen, zij het voor onze gezondheid, onze relaties, ons werk, ons welbevinden of voor de wereld om ons heen. We verbinden ons met ons Zelf, met de ander, met de gemeenschappen waar we deel van uitmaken en met het leven als geheel. Zo komen we in contact met onze oorspronkelijkheid en levensstroom, spelenderwijs, moeiteloos en sprankelend. 

 

Hartewens- opstellingen, dialoog en ritueel vormen de kern van deze gezamenlijke dagen. Muziek en dans helpen om onze wensen te belichamen en de kwaliteit van contact met het leven te verdiepen. Dialoog in de cirkel verdiept ons bewustzijn, deel te zijn van een groter geheel, als belangrijke resource voor ons persoonlijke en gemeenschappelijk leven.

Siegfried Essen en Eelco de Geus verbinden in dit seminar hun rijke ervaring met systemisch- spiritueel en – dialogisch  opstellingenwerk. Siegfried brengt zijn  ‚Ik – Zelf’ en zijn hartewens- opstellingen in, Eelco zijn systemisch– dialogische benadering en zijn muziek in opstellingen, cirkelwerk en ritueel. Samen laten ze zich verrassen, wat er in de verbinding met elkaar telkens weer aan nieuws ontstaat. 

Wanneer:              Zondag 7. Juli, 17:30 Uhr - Vrijdag 12. Juli 2019, 13:00 Uhr

Waar:                      Kroatie, Iz

Begeleiding:        Siegfried Essen und Eelco de Geus

Kosten:                  330 Euro, exklusive reiskosten, overnachting en eten 

Reis en verblijf: zie het uitgebreide informatie-pdf, download hier

 

 

Aanmelding (Duits en engels) bij Siegfried Essen, buero.essen@gmx.net, met vermelding van adres en telefonnummer. In het Nederlands via Eelco de Geus, info@dialogakademie.eu.
U ontvangt binnen een week een bevestiging vn uw aanmelding.